Koulutukset

Koulutukset

Tarjoamme työyhteisöille sekä valmiita koulutuspaketteja että räätälöityjä koulutuskokonaisuuksia. Koulutukset antavat käytännön valmiuksia työpaikan päihde- ja rahapeliongelmien ennaltaehkäisyyn ja kohtaamiseen. Erityisesti esimiehille tarkoitetuissa koulutuksissa korostuvat myös vuorovaikutustaidot ja päihdeasioiden puheeksi ottaminen. Otamme aina koulutuksen sisällön suunnittelussa huomioon työpaikan olemassa olevan päihdeohjelman.

Valmiita koulutuspaketteja:

Koulutukset työyhteisöille

Suunnittelemme yrityksille ja muille työyhteisöille myös täsmäkoulutuksia. Laajempiakin kokonaisuuksia liittyen päihteiden ja muiden riippuvuuksien aiheuttamiin työelämän ja työyhteisön ongelmatilaisiin. Ratkaisuja lisäämällä minimoidaan haittoja!

Päihdeohjelma ja työpaikan päihdekulttuurin kehittäminen on prosessi, jossa Huugo-toimintamallimme ja asiantuntijamme voivat auttaa työyhteisöänne.

Ota yhteyttä ja kysy tarjousta asiantuntijoiltamme.Koulutusta työelämästä, päihteistä, rahapeliongelmista ja riippuvuuksista.

Järjestämme säännöllisesti myös kaikille avoimia koulutuksia, joiden avulla saa tehokkaasti perustiedot ja -valmiudet työpaikan päihde- ja rahapeliongelmien ennaltaehkäisystä ja ongelmien ratkaisusta.

Tarkemmat tiedot yksittäisistä koulutuksista sekä esimerkiksi ilmoittautumistiedot löydät Ajankohtaista-sivulta tai linkeistä alla.Koulutuksia – koulutuksilla työelämään osaamista!

Koulutukset kestävät sovitusti: aamupäivän (klo 9-12), koko työpäivän tai muutaman tunnin. Järjestämme tilauksesta koulutuksia mm. päihdeohjelman laatimisesta ja päivittämistä, suomalaisesta päihdekulttuurista, puheeksi ottamisesta, riippuvuukisista. Kaikista työelämää häiritsevistä päihdeasioista. Ole yhteydessä!